5 Ağustos 2009 Çarşamba

Bügün Ben - Duru ve Sessiz


Bu gömlek ceket uyumu kimsenin aklına gelmez. Ama zaten iki parçayı bu şekilde karıştırıp alımlı olabilmekte maharet..

Kemerimden çok memnunum.

3 Ağustos 2009 Pazartesi

Açım!

Bugün evde kendime bir ziyafet çektim. Yalnız olunca insan, ne yiyeceğini şaşırıyor. Şimdilik üstesinden geliyorum. Ancak itiraf edeyim hepsini yiyemedim..(Evet gözüm doymuyor bir türlü, ama karnım hemen doyuyor allahtan!)

Yeni akım kemerler


Gerçekten çok güzeller. Bir yerde yaptırılabilir mi acaba?

Bugün Ben ve Bir Konuk

Öncelikle sevgili konuğumla başlamalıyım. 25 TL ye aldığı şu güzelliğe bakar mısınız? Tebrik ediyorum..
Bense NineVest ayakkabılarıma verdiğim parayı çıkarmaya uğraşıyorum. Biraz rahatsızlar ve aldığım günden beri bir huzursuzluk var içimde onlara dair, Ancak güzeller, evet..Yalnız biraz zorlar..


Zara'dan aldığım pantolonu aktif olarak giyiniyorum. Arkadaşlar kilolu gösterdiğini söyleseler de, ben gayet rahatım onlarla. Soğuk olur diye bir de hırka aldım yanıma.


2 Ağustos 2009 Pazar

Haftasonu Koskocaman bir Adada...

Haftasonu büyük adadaydık...Güzel bir hava güzel bir şeyler vardı..Hem gezip gördüğümüz yerleri hem de sevdiğim şeyleri göstermek istiyorum.
Bu aşağıdaki büyük tur sırasında gördüğümüz bir yer. İsmi ClubMavi. Normal yerlerden daha ucuz. İki kişi gece konaklama ve kahvaltı 150 TL. Ama merkeze biraz uzak...

İşte splendid. En güzel yer kalmak için. İki kişi oda kahvaltı 230 TL. Eski bir köşkü otel yapmışlar ne de güzel yapmışlar.

Büyük adada kahve dünyası açılmış...Bu aşağıdaki manzarası. İki türk kahvesi 6 TL. Gayet normal.
Aya yorgi yoluna çıkmadan önce böyle bir yer var. Bira içip meze yemek mümkün, ve harika. Sanırım burada biraz sarhoş oldum..

Bu sabah ben. İstediğim gibi giyinemedim adada, bilmiyorum neden. Ama yine de salaş sayılmam. Bu bershka elbiseyi 15 TL ye almıştım. Kışın tunik gibi yazın elbise gibi giyiniyorum.


Ada yolunda yürürken bu ağaçlı yolu gördük ve fotoğraf çektik.

Kahve Dünyası'nda ben. Hava çok çok güzeldi, yağmur yağsın diye dua ettiysem de yağmadı.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin